Berichten

Deze pagina is voor berichten van en over NCA-Leden.
Privé-nieuwtjes die we met elkaar willen delen, (vakantie)belevenissen of wat dan ook. Maar ook (minder) vrolijke mededelingen nemen we hier op, zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van het "lief én leed" binnen de club. Jubileum, overlijden, geboorte, langere afwezigheid, restaurantreview, tip of ......... "Op deze pagina kun je het kwijt!"

(Note: Als dit een populaire pagina wordt, dan zal deze in hoofdstukken/thema´s opgedeeld worden. Er wordt ook gekeken naar de mogelijkheid om, zonder tussenkomst van de websitemaster, direct zelf op deze pagina berichten te plaatsen.)

0103´24      DIT IS EEN FAKE/VOORBEELDBERICHT
Hallo allemaal!
Ik ben inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en mag lopen op mijn gips. Ik kom dus snel weer naar de koffieochtend om verslag te doen van mijn weken in het Hospital del Dia.
Via deze weg wil ik iedereen heel hartelijk danken voor alle goede wensen, aandacht en attenties die ik kreeg. De ladingen Engelse drop (ben er echt dol op) hebben weliswaar geleid tot heel andere fysieke problemen, maar werden daarom niet minder gewaardeerd (door mij en al die leuke zusters)! Nogmaals dank en tot snel ziens, Felix de Boer.

Wie speelt er mee?

Bowling is een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen, recreatief en/of competitief. Ik wil na 35 jaar de bal weer oppakken en zoek gezellige lieden (m/v) die wekelijks een paar games willen spelen. Dag, tijd en plaats zijn voor mij bespreekbaar. Walter van den Broek

Lees meer »