Website NCA

Voor wie van tijd tot tijd de NCA website raadpleegt voor het laatste nieuws of andere zaken is het volgende van belang. Als u op één van de pagina's kijkt, kan het zijn dat u de tekst te zien krijgt die nog op uw pc is achtergebleven na het vorige bezoek aan de website.  U ziet dan mogelijk niet de laatste versie. Daarom is het van belang om, als u actuele informatie wilt zien, de pagina van uw keuze op te zoeken en deze pagina vervolgens te "verversen", een handeling die ertoe leidt dat u de actuele versie van de pagina te zien krijgt. Het voorgaande geldt uiteraard niet alleen voor de NCA website, maar voor elke willekeurige website die u wilt raadplegen.

Meinaard Veen


Let op:

Om bij de foto pagina te komen is er iets veranderd, als u op de knop FOTOPAGINA klikt dan wordt u doorgestuurd naar de pagina waar al onze foto's opstaan, maar u ziet op de Hoofdmap een slotje staan, klik daarop en vul het paswoord in die u al van ons gehad hebt, daarna kunt u rustig alles bekijken!

-- De site kan visueel op mobiele telefoons iets afwijken, ik test hem op 2 web browsers (chrome en mozilla) op een laptop met 17 inch scherm,
   op de mob.telefoon word de site verkleind en dan kunnen er kleine afwijkingen zijn, maar alles is te bekijken, wel even schuiven en evt. vergroten.

   Joop Wieten