Wat Corona regels

Verder wil ik iedereen vragen om de Corona regels te respecteren, vooral met het afstand houden naar elkaar en mondkapjes dragen, daar waar nodig is. En in groepen te lopen van maximaal 6 personen met een redelijke afstand tussen de groepen. Bij samen rijden in de auto is het verplicht voor iedereen in de auto mondkapjes te dragen.
Voor diegene die met iemand mee wil rijden adviseer ik dit van te voren te regelen en niet aan het toeval over te laten. Dit om teleurstellingen te voorkomen , want niet iedereen wil met meerdere mensen in de auto zitten in de Coronatijd. Respecteer dat iedereen deze Coronatijd op zijn eigen wijze beleeft en rekening moet houden met zijn eigen persoonlijke omstandigheden.


Wat het eten betreft, voel je vrij om mee te gaan eten of niet mee te gaan. Ook met het eten zullen we ons aan de Corona regels moeten houden. Ook zal het eten meestal binnen zijn , wat voor sommigen in de Corona tijd minder prettig is.  Indien de leider van die dag zelf niet wil gaan eten, geef het dan even door aan Margit, dan kan een ander deze taak op zich nemen.


wandelpagina